0

А нглийските футболисти имат верен отбор фенове на трибуните по време на европейското. Съставен е от половинките им, на които не им се налага да пътуват, тъй като и трите мача в групата са у дома на „Уембли“.

Английските футболисти имат верен отбор фенове на трибуните по време на европейското. Съставен е от половинките им, на които не им се налага да пътуват, тъй като и трите мача в групата са у дома на „Уембли“.

Армия дами в къси дънкови панталони и фланелки на „Трите лъва“ беше сред атракциите сред 22 500 зрители при победата с 1:0 над Хърватия. Те бяха пет, всичките с гаджета или съпруги на национали. Предвождаше ги любимата на вратаря Джордън Пикфорд – Меган Дейвис, която вече минава за ветеран сред футболните половинки. Компания й правеха спътниците в живота на четирима защитници – на Киърън Трипиър – Шарлон, на Хари Магуайър – Фърн, на Кайл Уокър – Ани, и на Люк Шоу – Анушка.

В ложата

Във ВИП ложата те имаха на свое разположение всякакви деликатеси, с които да се подкрепят и съберат сили да скандират по време на мача. Сред гозбите бяха рак с авокадо, бавно печено телешко и задушени телешки бузи с пюре от картофи и лук.

Сред зрителите на мача с Хърватия беше и семейство Рууни – Уейн и Колийн, с четирите си момчета. Зрелището на „Уембли“ не пропусна и бившият национал Джейми Реднап.

С папагал

Погледите събра и халфът Джеси Лингард, който пролетта беше преотстъпен от "Манчестър Юнайтед" на "Уест Хем" и до последно се надяваше да получи повиквателна за Евро 2020 от Гарет Саутгейт.

Лингард изгледа мача в градината на кръчма, в която се появи, облечен с екип на съотборника си при „чуковете“ Дънкан Райс. Но не това бе най-любопитното, а че спътник на футболиста беше папагал, кацнал на рамото му.