0

Б езплатна прожекция на култовата лента „Господин за един ден“ ще бележи рождения ден на покойния Тодор Колев тази вечер. Специалното събитие е организирано от негови почитатели по повод 80-ата годишнина от рождението на актьора и ще се проведе тази вечер от 20,30 ч. в кино Cabana.

Безплатна прожекция на култовата лента „Господин за един ден“ ще бележи рождения ден на покойния Тодор Колев тази вечер. Специалното събитие е организирано от негови почитатели по повод 80-ата годишнина от рождението на актьора и ще се проведе тази вечер от 20,30 ч. в кино Cabana.

Няколко дни по-късно – още тази събота (31 август) ще се проведе и традиционният „Концерт-трибют на Тодор Колев”. Терен на шоуто ще даде клуб „Маймунарника“, а сред изпълнителите тази година са и музикантите от „Джанго Зе“.

За нас е чест и абсолютно удоволствие да изпълним на живо едни от най-емблематичните песните на великия Тодор Колев! Това са песните, с които съм израснал и зная наизуст още от дете

разкрива Миро Морски от „Джанго Зе“.

В “Концерт- трибют в памет на Тодор Колев” ще се включат още Ерол (Уикеда), Милица Гладнишка, Люси Дяковска, Димо от P.I.F., Ясен Зердев, Сърмата Хари, Прея и Косьо Лунгов. Техният гръб на сцената ще пазят Веселин Веселинов – Еко (бас китара), Велислав Стоянов (тромбон), Мартин Ташев (тромпет), Мирослав Иванов (китара), Милен Кокушаров (клавишни) и Росен Ватев (барабани).

Билети за събитието на цена от 12 лв. са налични в мрежата на Eventim. На място в събота пропускът ще струва с 3 лв. повече.