0

Н аскоро в интернет изтече видео от офицер от американския флот, на което се вижда как докато US разрушители плават покрай брега на Калифорния през юли 2019 г., радарите им засичат във въздуха над тях шест НЛО, някои от които с видимо триъгълна форма.

Наскоро в интернет изтече видео от офицер от американския флот, на което се вижда как докато US разрушители плават покрай брега на Калифорния през юли 2019 г., радарите им засичат във въздуха над тях шест НЛО, някои от които с видимо триъгълна форма.

Преследването продължило известно време, след което въздухоплавателните средства изчезнали.

Подозрението било за тестване на нови разработки от армията. Говорител на Пентагона обаче побърза да отрече подобна версия. По думите му видеото е автентично и е част от доклад, който оперативната група за НЛО трябвало да представи по-късно на Конгреса, пише Daily Mail.

Що се отнася до самите летящи обекти, тяхната природа все още не е установена, казва адмирал Майкъл Гилдей. Според информацията от доклада НЛО са били с различни форми-някои са изглеждали като пирамиди, а други са били сферични. Излъчвали са пулсираща светлина, били са едва видими и са преследвали разрушителите с висока скорост.