0

П рочутата актриса Орнела Мути кацна в България, за да се срещне с най-ревностните си почитатели у нас в рамките на Седмицата на италианското кино.

Прочутата актриса Орнела Мути кацна в България, за да се срещне с най-ревностните си почитатели у нас в рамките на Седмицата на италианското кино.

Звездата пристигна в София броени часове преди да се изправи пред любителите на седмото изкуство в кино „Люмиер Лидл“, като остана само за ден на територията на страната. В рамките на фестивала, който се провежда между 17 и 21 юни, Мути блесна с черен гащеризон, сребристи сандали и слънчеви очила. Тя не каза много пред феновете, но благодари за гостоприемството и поканата да се включи в Седмицата на италианското кино. Звездата от „Последната жена“ получи плакет от организаторите на събитието и не пропусна да раздаде няколко автографа.

Междувременно почитателите на италианското кино се насладиха и на прожекцията на „Двама дребни италианци“ на Паоло Сасанели със самия него в една от главните роли. След като приключи с официалната част от събитието пък Мути се забавлява с български актьори, сред които Марта Вачкова и Владо Пенев. "Орнела Мути - прекрасна", написа екранната сестра Жекова в социалните мрежи по повод срещата си с италианската звезда.