0

О ткакто пое по трънливия път на българската музика, разписа се с участие в популярни филми и сериали и се яви в няколко риалити формата, ни се струва, че сме виждали Орлин Павлов във всякаква светлина. Той обаче вече заема най-важната длъжност в живота си – тази на родител. Дъщеричката му Елизабет се появи на бял свят през януари.

Откакто пое по трънливия път на българската музика, разписа се с участие в популярни филми и сериали и се яви в няколко риалити формата, ни се струва, че сме виждали Орлин Павлов във всякаква светлина. Той обаче вече заема най-важната длъжност в живота си – тази на родител. Дъщеричката му Елизабет се появи на бял свят през януари.

Орлин Павлов и бебетоЗвездният татко не може да се оплаче от много безсънни нощи. „Няма рев, бебето е много спокойно. Метнало се е на майка си“, намигна той. Орлин издаде още, че Елизабет е по-спокойна в обятията на своята майка, тъй като той самият е „нервак“ и малката го усеща.

Ето кои са Най-най-най любимите му занимания с бебето:

1. Игра след сън

Най-сладко ми е като се събуди от сън и започне да се усмихва. Веднага почваме да си играем. Това е най-сладкото удоволствие, а не е задължение (като смяната на памперсите) .

2. Хранене

Сега вече се захранваме с лъжици и е много забавно, защото храната е навсякъде, но не и в устата на бебето.

3. Пеене

Тя много обича да й пеем разни песни. Надявам се да е музикална и да има слух. Радва се на всичко, но й е любимо да си измисляме. Например, пеем песничка като „Зайченцето бяло“ и като забравим втория куплет – започваме да си измисляме. Така се смеем и по между си с майка й, защото се раждат уникални текстове.

4. Разходки в парка

Обичам да се разхождаме в парка. Тя стои в количката и оглежда внимателно света около себе си.

5. На гости при баба и дядо

Много ни е забавно като ходим при нашите. Майка ми, баща ми и баба ми са много щастливи. Бебето също.