0

Х оливудската звезда от украински произкод Олга Куриленко се раздели с любимия си няколко дни след като научи, че се е заразила от новия коронавирус. Източник от обкръжението на актрисата е разказал пред Daily Mail, че разривът в отношенията им не е свързан с нейното заболяване.

Холивудската звезда от украински произкод Олга Куриленко се раздели с любимия си няколко дни след като научи, че се е заразила от новия коронавирус. Източник от обкръжението на актрисата е разказал пред Daily Mail, че разривът в отношенията им не е свързан с нейното заболяване.

Бившето вече гадже на Куриленко е с 9 години по-младият от нея аржентинец Бен Кура – син на прочутия оперен певец Хосе Кура. Влюбените бяха заедно в продължение на 3 години след запознанството си на снимачната площадка на филма Gun Shy на режисьора Саймън Уест. Връзката се разпаднала заради натоварените работни графици на 40-годишната Куриленко и 31-годишния Кура, който освен актьор е и филмов, театрален и телевизионен режисьор. „Те искаха отношенията им да се развият, но заради многото им ангажименти това се оказа твърде сложно. Сега на Олга й е тежко, но тя, разбира се, ще се съвземе“, твърди източникът.

Куриленко тези дни разказа на последователите си в Инстаграм за здравословното си състояние. Преди известно време едно от най-ефектните момичета на Джеймс Бонд си направила кръвен тест за наличието на коронавирус в организма й, резултатът от който излязъл положителен. Тя обаче съобщава, че вече е свалила температурата и се чувства по-добре. Споделя още, че при болки е пила парацетамол.