Ограничават изхвърлянето на храна в Hell’s Kitchen

Ограничават изхвърлянето на храна в Hell’s Kitchen

Мисията на екипа зад кулинарната надпревара Hell’s Kitchen е да ограничи изхвърлянето на храна до минимум. Това стана ясно по време на събитие в чест на старта на третия сезон.

Нито едно ястие, което не отговаря на моите изисквания и стандартите на петзвезден ресторант, няма да излезе от моята кухня

и да бъде сервирано на гостите”, категорично заяви шеф Виктор Ангелов.

Той уточни, че храната, която е негодна за ресторанта Hell’s Kitchen не се изхвърля, а се преработва и се консумира от екипа на предаването.

А как изглежда новият сезон в цифри? 2 конвектомата, 24 газови и 16 индукционни котлони, 2 скари, 4 електрически професионални фурни, 2 шок фризера вече работят усилено за гостите на ресторанта. 18-те готвачи разполагат с над 150 ножа, 70 различни видове тигани, 100 касероли и 20 тенджери с вместимост между 3 и 140 л.

Стана ясно още, че участниците вече готвят по новото меню на шеф Ангелов, което е с базови продукти и на пръв поглед изглежда лесно за приготвяне.

Що се отнася до образите, които ще блеснат на малкия екран на 25 февруари от 21 ч по Нова тв – повечето подробности около тях се пазят в тайна. Но шеф Ангелов намигна, че един от тях е смесица от характерите на култовите Гичка от първи сезон и Пецата от предходния.

Както „Монитор“ първо писа, единият от участниците, който е отраснал в дом за сираци и готви от 12-годишен, е гощавал знаменитости от ранга на актьора Джейсън Стейтъм, както и целия футболен отбор на Манчестър Юнайтед.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.