Община Пазарджик задели пари за ремонт на селско училище
2

Община Пазарджик задели пари за ремонт на селско училище

Общината в Пазарджик задели средства за ремонт на сградата на училището в село Ивайло. Със сумата от 60-70 хиляди лева ще бъде ремонтиран покривът, а с другата част от средствата ще се направи ремонт на тоалетните в голямата сграда, която ползват учениците, защото там, за съжаление, положението е доста неприятно“, заяви кметът на общината Тодор Попов при огледа на стартиращия ремонт в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

Той поздрави директора на училището г-жа Ивана Пепечкова за полаганите усилия физическата среда в учебното заведение да изглежда такава, каквато заслужават учениците от село Ивайло, но и не само те, защото тук учат и деца от съседните села.

„Продължаваме с нашата последователна политика в това да инвестираме средства в образование, във физическа среда, защото това е един от нашите приоритети и догодина, живот и здраве, ще потърсим средства да продължим ремонта тук, както и да инвестираме в спортна инфраструктура, защото училището е голямо и децата заслужават да имат такива спортни площадки, каквито направихме в много голяма част от населените места, както и в няколко училища в града.

Така че жителите на Ивайло могат да бъдат спокойни, че през следващите години трайно и устойчиво ще развием образователната инфраструктура, защото моите планове са след няколко години това училище да стане средищно и да се развива още по-добре.“, категоричен е Тодор Попов.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.