Нуждаещи се от Велинград получиха хранителни пакети по „ Топъл обяд“
2

Нуждаещи се от Велинград получиха хранителни пакети по „ Топъл обяд“

50 потребители от община Велинград получиха пакети с храни по проект „Осигуряване на топъл обяд”.

Агенцията за социално подпомагане, в качеството си на управляващ орган на Оперативната програма за храни, е предприела мерки за приоритетно подпомагане с хранителни продукти от първа необходимост на най-уязвимите групи, които се нуждаят от допълнителна подкрепа, предвид обявеното извънредно положение в страната, свързано с нарастващия брой хора поставени под карантина или с препоръка да не излизат от домовете си.

Партньорска организация по програмата е Българският червен кръст. Кампанията за предоставяне на хранителни продукти на допълнителни целеви групи по Операция тип 2 „Предоставяне на индивидуални пакети хранителни продукти 2014-2019” е финансирана  от Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица 2014-2020 г.

Лицата по проект „Осигуряване на топъл обяд” в община Велинград  са 50. Те получиха пакети с 16 вида хранителни продукти, всеки един с тегло 30 килограма.

 

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.