„Гражданското сдружение” на банкера беглец Цветан Василев – НПО-то „Боец”, очеизвадно си заслужи новогодишните бонуси. След като още на 2 януари регистрирахме небивалата активност на бияча на журналисти и организатор на поръчкови протести Георги Георгиев, той буквално доказа, че е получил нареждане да атакува всеки ден с доноси и фейкове всевъзможни институции.

Прави впечатление, че „Боец”-ът на БГ Мадоф съвсем го е ударил през просото и изглежда, сякаш доносите му са писани на коляно – в пълна бойна готовност и в състояние на тотална шизофрения. Прави впечатление също, че стилът им изглежда някак познат – барабар с правописните грешки доносите на „гражданина боец” са като изфабрикувани в личния пресцентър на банкера беглец – сайта на Агент Академик от ДС Огнян Стефанов "Фрогнюз". Точно това е трибуната, от която се тиражират всички фейкове, в които уж на случаен принцип се намесва името на депутата и издател на „Телеграф медиа” Делян Пеевски.

Вероятно точно в този момент слугите на БГ Мадоф съчиняват поредния пасквил, в който да „вмъкнат” вражеския елемент. И за де не личи толкова явно чии интереси обслужват, използват термина „сезираме”. Не, НПО-то на банкера беглец не сезира никого, а атакува неудобните публични личности с доноси, за да оправдае финансирането си. Комичен елемент е, че лелеещият за известност „гражданин боец” вече използва и трикове, за да си придава тежест, защото иначе ще литне като балон. В последния случай – уж в сигнал за някакви земеделски земи, се е „монтирал” на снимка до Европейския главен прокурор Лаура Кьовеши. Комичното е, че „гражданина боец” и помощниците му от сайта на Агент Академик даже не знаят името на дамата, която изписват като Лаурса.

Иначе пасквила е персонализиран към новия главен прокурор Иван Гешев, но заглавието е бомбастично: „Сезираме Кьовеши и Делян Пеевски със сигнал срещу Иван Гешев”, реве „гражданинът боец” Гошко Георгиев театрално. И следва пояснението, че Бойко Борисов и Делян Пеевски си били избрали главния прокурор – теория на конспирацията, която може да се завърти само в едни болни глави, които или са прекалили с наздравиците или не си пият хапчетата редовно.

За страничните наблюдатели е ясно, че прикривайки пълната си неосведоменост около избора на главен прокурор с бомбастични изявления и заглавия, слугите на БГ Мадоф единствено демонстрират, че и протестите, които ТЕ организираха по поръчка на крупния аферист, са били толкова техни, колкото и писанията в сайта „Фрогнюз”. „Ще сезираме еднвременно...”, пишат поръчковите създатели на самоцелни сигнали в добре познатия стил на бившата Държавна сигурност. „Еднвременно”?! Няма ли нещо като грамотен редактор в тези географски ширини?

Ще се направим, че не забелязваме тоталното непознаване от тяхна страна на пълния и краткия член, но думата „арзследвяа” звучи съвсем като „спунк”. Затова можем да предположим, че следващата, която НПО-то „Боец” ще сезира, е Пипилота Виктуалия Транспаранта Ментолка Ефраимова Дългото чорапче. Успех, „гражданино боец”! И поздрави на Агент Академик. Има какво да научиш за доносите от него.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Оперетен водевил за Пеевски от агент Академик

В тотална немощ изпадна жабешкия сайт „Фрогнюз“. Явно у Огнян Стефанов – агент Академик на ДС, желанието да се докара на своя господар и благодетел Цветан Василев е толкова силно, че той се опита да пробута абсурден фейк за депутата и издател на „Телеграф медия“ Делян Пеевски.

Мухи винарки на Цветан Василев накацаха Пеевски

Досадни дребни летящи вредители. Обикновено се появяват в домовете в топлите дни. Оказа се, че в дните на карантина мутират. И се превръщат в едри седящи на място вредители, в пъти по-досадни от обикновено.

 

Факти срещу „фактите“ за Делян Пеевски

Когато не могат да се измислят нови лъжи за депутата и издател от „Телеграф медиа“ Делян Пеевски, мейнстриймът прави едно – припомня собствените си лъжи и ги интерпретира като факти. Единственото, което трябва да направи, е да бръкне в чекмеджето и да извади някой всезнайко, който търси евтина слава. Е, може и да не е чак толкова евтина.