0

Л егендарният всъдеход Jeep Wrangler се електрифицира за да засили емблематичния си статус в портфолиото на марката, като същевременно представлява още една стъпка към осъзнатото и устойчивото бъдеще.

Новият офроудър Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid съчетава най-доброто от задвижването 4x4 и електрификацията, като комбинира силата на високотехнологичен 2,0-литров бензинов турбодвигател с два генератора на електродвигатели и комплект батерии.

Легендарният всъдеход Jeep Wrangler се електрифицира за да засили емблематичния си статус в портфолиото на марката, като същевременно представлява още една стъпка към осъзнатото и устойчивото бъдеще.

Новият офроудър Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid съчетава най-доброто от задвижването 4x4 и електрификацията, като комбинира силата на високотехнологичен 2,0-литров бензинов турбодвигател с два генератора на електродвигатели и комплект батерии.

Тягата в новия Wrangler 4xe Plug-in Hybrid се предава към четирите колела чрез доказана 8-степенна автоматична скоростна кутия. Хибридният задвижващ механизъм на новия Jeep Wrangler 4xe му осигурява напълно електрическо шофиране с нулеви вредни емисии и пробег, който може да надвишава 50 км в градски цикъл. Зареждането му е лесно и удобно, като едно пълно зареждане се постига за по-малко от 3 часа.

Благодарение на хибридната технология, всъдеходът може да се шофира със задвижване на четирите колела в напълно електрически режим с комбинирана мощност от 380 к.с. и максимален въртящ момент от 637 Нм. Новият Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid предлага и значително подобрение в производителността на пътя с ускорение от 0 до 100 км/ч за 6,4 секунди. Моделът запазва безпрецедентните си възможности на офроуд при пълна безопасност, като в същото време доказва, че може да бъде и екологичен.

Новият Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid се предлага в три нива на оборудване – Sahara 4xe, Rubicon 4xe и специалната юбилейна серия на 4xe 80th Anniversary, две системи на задвижване 4х4 и със 17- или 18-инчови лети джанти. За екстериора на новия Wrangler се предлагат десет цвята. Всички цветови опции могат да се комбинират с няколко конфигурации на покрива, налични в този модел за несравнимо изживяване на открито при шофиране, в типичния стил на Wrangler.

Усъвършенстваните технологии в новия модел включват мултимедийна система Uconnect и навигационна система с 8,4-инчов сензорен екран. За безопасността моделът е оборудван стандартно с функции от последно поколение, включително система за наблюдение на слепите зони, камера за задно виждане, електронен контрол на стабилността, преден и заден парктроник и система за безключов достъп.

Допълнителните функции за безопасност включват адаптивен круиз контрол, предупреждение за челен сблъсък и нова предна камера, която се предлага като стандартна опция при нивото Rubicon. Новият Wrangler 4xe предлага и свързаност с интеграция на Apple CarPlay и Android Auto, Uconnect Services за мониторинг на параметрите на автомобила чрез приложението My Uconnect, 7-инчов TFT дисплей с информация за нивата на зареждане и обхвата на батерията в електрически и хибридни режими, аудиосистема Alpine с 9 високоговорителя с 552-ватов субуфер.

Новият Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid е по-мощен, ефективен, екологичен и технологично усъвършенстван, което го превръща в идеалният автомобил за ежедневно градско шофиране и за приключения извън пътищата. Моделът ще се хареса на любителите на офроуда, благодарение на електрификацията, която подобрява легендарната му способност. В същото време той е идеалното решение за онези клиенти, които търсят Jeep, който да шофират всеки ден и които не желаят да правят компромиси между свободата, забавлението и опазването на околната среда.