0

В носителят на Peugeot за България – „София Франс Ауто”, ще представи новата верига от сервизи Euro Repar Car Service. Веригата е световната мрежа на PSA Group за сервизна поддръжка и ремонт на автомобили от различни марки, която включва и гама от резервни части за Eurorepar.

Вносителят на Peugeot за България – „София Франс Ауто”, ще представи новата верига от сервизи Euro Repar Car Service. Веригата е световната мрежа на PSA Group за сервизна поддръжка и ремонт на автомобили от различни марки, която включва и гама от резервни части за Eurorepar.

Компанията предлага широка и надеждна мрежа от сервизи, ръководени от екипи от опитни професионалисти, като осигурява сервизно обслужване и поддръжка на автомобили от различни марки на всякаква възраст във всички области, от смяна на масло, поддръжка, сервизно обслужване, гуми, спирачки, климатични системи, акумулатори, видимост, изпускателна система, двигател, окачване, проверки преди технически прегледи, диагностика на ходовата част и електрическите системи, както и множество пакетни предложения.

Мрежата на Euro Repar Car Service включва над 3200 сервиза в целия свят, като над 1400 от тях са във Франция и 400 са в Германия. Тя се разраства бързо в глобален аспект. Целта е до 2021 г. да се надхвърлят 10 000 сервиза. У нас сервизите вече са 8, като амбицията е броят им да нарасне. Всички сервизи, които имат опит с различни марки автомобили и са отдадени на качественото обслужване, са поканени да се присъединят към мрежата на Euro Repar Car Service и да се възползват от подкрепата на голяма международна марка, като същевременно запазят независимостта си.

Euro Repar Car Service е силен актив в стратегията на PSA Group за следпродажбено обслужване на редица марки, която включва спечелването на нови клиенти, които притежават автомобили от различни марки и на всякаква възраст. Тази стратегия играе важна роля в глобалния стратегически план на PSA Group, който цели да разшири базата от клиенти. Гамата резервни части на Eurorepar е с гарантиран произход и конкурентна цена, с 2 години гаранция, съгласно стандартите на производителя. Предлага разнообразие от над 10 000 резервни части, обособени в 45 групи, с до 50% по-изгодни от оригиналните части.