0

К омпозиторката Даян Уорън се застъпи за крава, която се изплъзваше от преследвачите си повече от ден, след като стадото й избяга от кланица в Южна Калифорния, съобщи Асошиейтед прес.

Композиторката Даян Уорън се застъпи за крава, която се изплъзваше от преследвачите си повече от ден, след като стадото й избяга от кланица в Южна Калифорния, съобщи Асошиейтед прес.

Даян Уорън се е свързала с кметството в гр. Пико Ривера, за да се застъпи кравата да бъде изпратена в специализирана ферма-убежище северно от Лос Анджелис.

Стадо

Стадото избяга във вторник вечерта от кланицата. Заради многобройни обаждания полицията се впусна в импровизирано родео в жилищна зона източно от Лос Анджелис. Една от кравите обаче остана незаловена и предизвика симпатии в социалните мрежи с уменията си за оцеляване.

Емпатия

"Кравите са много умни и емпатични животни. Искам да кажа, те са разбрали, че вратата е отворена - каза Уорън, която е вегетарианка от 23 години. - Тази сутрин се събудих и научих за кравата, която още не е заловена и те се опитваха да я хванат и се доближаваха до нея. Видях как мучи и не можах да забравя това. "

Даян Уорън, която има ферма, помагаща на животни в Малибу, се е почувствала задължена да действа.

Специална

"Това не е първата крава, която спасявам. Чувствах обаче, че тя е специална. . . Тя сякаш въплъщаваше всички крави, които искат да бъдат свободни" - обясни композиторката.

Сред хитовете, написани от Даян Уорън, са "How Do I Live" и "Because You Loved Me". Тя е печелила награда "Грами", "Еми", два пъти "Златен глобус". Авторка е на филмова музика.