0

Л идерът на БСП Корнелия Нинова подписа споразумение за обединение с още 6 партии и  граждански движения, и така формациите стават общо 16. "Ние даваме пример как може да събираш и обединяваш в обща цел", заявила социлидерката по време на подписването.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова подписа споразумение за обединение с още 6 партии и  граждански движения, и така формациите стават общо 16. "Ние даваме пример как може да събираш и обединяваш в обща цел", заявила социлидерката по време на подписването.

Към голямото ляво обединение днес се присъединиха ГД Народна сила, Общонародният комитет за защита на националните интереси, ПП "Българската левица", Федерация на потребителите, Съвет на европейската научна и културна общност, ПП ОБТ

Продължават разговорите  между БСП и още  партии за обединение. "Във време, в което българският народ е разделен и постоянно противопоставян, ние даваме пример как може да събираш и обединяваш в обща цел - сигурност в промяната  и грижа за хората" . Това заяви Нинова на срещата.