0

П евицата Никол Шерцингер отново се довери за облеклото си на българската дизайнерка Невена Николова. Този път поводът бе парти на музикалната компания HITCO, в чест на церемонията по връчването на престижните награди „Грами“.

Певицата Никол Шерцингер отново се довери за облеклото си на българската дизайнерка Невена Николова. Този път поводът бе парти на музикалната компания HITCO, в чест на церемонията по връчването на престижните награди „Грами“.

Дългата рокля, с която последната жена до тенесиста Григор Димитров блесна на събитието, е с ръкави до лакътя и нежна полупрозрачна дантела.

На партито са присъствали още суперзвездата Дженифър Лопес и любимият й – бейзболната звезда Алекс Родригез, диджей Дипло, певицата Тинаши и други.

За няколко дни време Шерцингер заложи на два тоалета, дело на Невена Николова. Първата рокля, която изпълнителката на Don't Hold Your Breath облече, е с изящна бяла дантела, много пайети и ситни цветя в горната част, както и с десетки метри от висококачествена коприна в полата.

„Често известни личности искат тоалети от нас, но ние подбираме клиентите си.

За мен е важно човекът, който ще сложи роклята, да има класата и изяществото да я изнесе“,

сподели тогава пред „Монитор“ дизайнерката.

Това е често поръчван модел и преди години актриса се е разхождала с такава рокля на червения килим.

Междувременно се появиха спекулации, че Никол и ракета № 1 у нас Гришо са прекратили връзката си. Двамата обаче не са коментирали публично истинността на тези твърдения.