0

Н иколай Иванов от Асеновград продължава мъжки вече шеста година да се бори с коварното онко заболяване. Младият мъж е в клиника в Испания, където на 19 юни т.г. започна нова експериментална имунотерапия.

Николай Иванов от Асеновград продължава мъжки вече шеста година да се бори с коварното онко заболяване. Младият мъж е в клиника в Испания, където на 19 юни т.г. започна нова експериментална имунотерапия.

След вливането на лекарството се наложило да преспи в болницата, за да бъде под пълно лекарско наблюдение. Изследванията му били добри и на следващия ден бил изписан, разказват неговите приятели във фейсбук страницата „Надежда за Николай”.

Три дни след вливката обаче Ники започнал да получава обрив под формата на акне по главата, лицето, гърдите и гърба. С всеки изминал ден обривът се увеличавал и предизвиквал неразположение, като сърбежи и висока температура.

На 25 юни Николай бил прегледан от дерматолог и му била взета биопсия. Било му назначено лечение  с антибиотик и лекарства против температурата и сърбежите. „В момента той изчаквам резултата от биопсията, която ще е готова след три дни, за да се види дали да продълажа с антибиотика, или трябва да се смени. А също и как да се процедира с лечението, за да не се получава този обрив повторно”, обясни Николай за Агенция Монитор. Затова и следващата вливка е била отложена, за да се прецени на какво се дължи неприятният обрив.

Лечението на Николай Иванов в испанската клиника обаче е скъпо и семейството на онкоболния няма възможност да го осигури нужните средства. Затова моли за съпричастност и дарения.

 

Можете да дарите по някой от следните начини:

като изпратите СМС с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777:
Или чрез дарение по дарителска сметка в Обединена Българска Банка в лева:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30 
BIC: UBBS BGSF 
Титуляр: Николай Владимиров Иванов
И във евро за Испания:
IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
BIC: CAIX ESBB
или чрез Pay pal: Vencislav_ivanov89@abv.bg.