0

Д а направи турне в Германия с новия си филм – това планира режисьорът Ники Илиев за началото на 2022 г. До страната на Бах той ще пътува, за да представи пред българската диаспора там заглавието си „Завръщане 2“. Продължението на най-печелившия филм за 2019 г. е вече заснето, като и този път камерата се въртя в Пловдив и по Черноморието. Снимките се състояха през лятото, а към момента филмът е в постпродукция.

Да направи турне в Германия с новия си филм – това планира режисьорът Ники Илиев за началото на 2022 г. До страната на Бах той ще пътува, за да представи пред българската диаспора там заглавието си „Завръщане 2“. Продължението на най-печелившия филм за 2019 г. е вече заснето, като и този път камерата се въртя в Пловдив и по Черноморието. Снимките се състояха през лятото, а към момента филмът е в постпродукция.

Премиерата на „Завръщане 2“ у нас се очаква да се състои навръх Свети Валентин догодина. Скоро след това Илиев – заедно с част от екипа – ще премине и през 6 града в Германия.

Подробностите около турнето на режисьора предстои да бъдат изяснени. За „Завръщане 2“ пък се знае, че отново ще срещне обичайните заподозрени – Алекс (Илиев), Виктор (Орлин Павлов), Деян (Бойко Кръстанов), Ачо (Александър Кадиев) и Бранко (Башар Рахал). Този път сдобрените братовчеди ще подложат на изпитание приятелството си. А Алекс и компания ще трябва да решат дали да помогнат на Бранко, който ще се окаже изпаднал в трудна ситуация. „Конфликтът между приятелите ще нарасне, прекаран през любовните отношения на героите, ревност, страст и най-вече хумор“, обещават продуцентите, сред които са Илиев и Рахал. Истинско предизвикателство пред връзката на братовчедите ще бъде бившата съпруга на Бранко, изиграна и в първия филм от Йоанна Темелкова. Сред основните проблеми, които ще бъдат разгледани в новия филм, е и този със социалните мрежи и влиянието им върху младите.