Невяна Владинова мисли за бенефис, но пред публика

Невяна Владинова мисли за бенефис, но пред публика

"Много отговорно приемам новия за мен пост, чувствам се ентусиазирана и уверена, че има с какво да помогна и вярваща, че се сработвам чудесно с прекрасния екип на г-жа Раева", заяви вече бившият капитан на националните ни гимнастички Невяна Владинова, която от снощи е втори вицепрезидент на федерацията по художествена гимнастика.

Тя кометира назначението си и плановете за бъдещето пред официалната страница на родната централа в социалната мрежа "Фейсбук":

- Кога реши, че искаш да се занимаваш с административна дейност в БФХГ?

- Мисля го отдавна, влече ме и се готвя за това от известно време.

- Освен огромното доверие, което ти се гласува, това е и много трудна и отговорна работа, това мотивира ли те за нови идеи?

- Амбицира ме още повече. Осъзнавам каква отговорност е това, но също така осъзнавам и какъв огромен шанс е за мен. Не мисля да го пропилявам и ще дам всичко от себе си, както винаги.

- Ти си отскоро в администрацията, как се работи с толкова влиятелни жени накуп?

- Истинско удоволствие за мен е да работя в атмосферата, която е създадена в офиса на БФХГ. Винаги съм харесвала успели жени, а възможността да мога да се докосна до техния опит и да работя с тях е огромна привилегия. Въпреки силните си характери, всички са обединени в името на успеха на българската гимнастика.

- Как те посрещнаха колегите в офиса на БФХГ? Президентът на федерацията Илиана Раева как прие твоето решение?

- Моето лично усещане е, че тя се зарадва, когато и съобщих желанието си. Веднага застана зад него, като ме взе плътно до нея, за да наблюдавам всеки един процес във федерацията. Освен, че съм благодарна за доверието и към мен, осъзнавам и колко смело е това от нейна страна, затова няма да я разочаровам. Искам да благодаря на всички в офиса на БФХГ не само за посрещането, но и за огромната помощ, която ми оказват във всичко. Специални благодарности към другия вицепрезидент Мария Петрова, към генералния секретар Росина Атанасова, към офис-мениджъра Гергана Йорданова, към спортния мениджър Моника Панайотова, към отговорника Международни връзки Йоанна Ангелова.

- Обяви край на спортната си кариера, в която на практика сбъдна мечтите си като състезател, а обмисляш ли бенефис?

- Щастлива съм в края на кариерата си, защото извървях дълъг път и постигнах много, дори неочаквано и за мен. Мисля за бенефис, но може би, когато има възможност той да се състои пред публика на живо.

- Какво би казала на малките гимнастички от позицията на днешния ден?

- Обичайте това, което правите. Не се отказвайте след неуспехите си, а напротив, тогава бъдете още по-мотивирани и отдадени, слушайте треньорите си и се пазете здрави!

- А как би се обърнала към многобройните ти фенове?

- Преди всичко искам да им благодаря, особено на тези, които ме подкрепяха през цялото време и когато бях 1-ва, и когато бях 15-та. Продължавайте да ни подкрепяте, да сте част от успехите ни и знайте, че имаме нужда от вас и в тежките моменти.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.