0

Т рийсет и четири годишната Памела от сицилианския град Марсала вчера обяви на страницата си във фейсбук, че има внуче и медиите в Италия веднага я обявиха за най-младата баба на Апенините. Бебето се казва Николо’ и е син на нейната шестнайсет годишна дъщеря Мишел. За новороденото занапред ще се грижат, помагайки на майка му, не само знойната баба, но също така неговата петдесет и осем годишна прабаба и осемдесет годишната му прапрабаба.

Трийсет и четири годишната Памела от сицилианския град Марсала вчера обяви на страницата си във фейсбук, че има внуче и медиите в Италия веднага я обявиха за най-младата баба на Апенините. Бебето се казва Николо’ и е син на нейната шестнайсет годишна дъщеря Мишел. За новороденото занапред ще се грижат, помагайки на майка му, не само знойната баба, но също така неговата петдесет и осем годишна прабаба и осемдесет годишната му прапрабаба.

В поста си във Фейсбук хубавата Памела признава, че когато миналата година научила от петнайсет годишната тогава Мишел, че е бременна, малко се била стреснала. С времето обаче си била дала сметка, че трябва да бъде винаги до дъщеря си, защото тя е част от нея самата, да я закриля и да й помага, независимо от факта, че понякога някой неин избор не би й харесал. И сега 34 годишната засукана баба подчертава, че е получила най-хубавия подарък, който Господ може да й дари – едно прекрасно внуче. Което занапред ще расте заедно с неговата тригодишна леля – по-малката дъщеря на младата „стара майка“.

Освен благодарности към акушерките и генеколозите от Марсала, изродили Николо’, Памела  отправя призив към всички италианки и италианци да не се срамуват да станат баба или дядо, просто защото това не означава, че са остарели, а само че са благословени с най-прекрасния дар на света.