0

В сяка домакиня мечтае да приготви нещо бързо, лесно, пък и вкусно. Е, има и такива рецепти. Напълно възможно е. Ние ви предлагаме такъв вариант. Нашето предложение е пица, но не каква да е, а на тиган. Дори не е нужно да месите. Ето какво ви е необходимо:

Всяка домакиня мечтае да приготви нещо бързо, лесно, пък и вкусно. Е, има и такива рецепти. Напълно възможно е. Ние ви предлагаме такъв вариант. Нашето предложение е пица, но не каква да е, а на тиган. Дори не е нужно да месите. Ето какво ви е необходимо:

Необходимите продукти:

100 гр. шпеков салам

1 лъжица кетчуп

1 стрък зелен лук

1 домат

70 гр. кашкавал

1 пакет готово тесто

Начин на приготвяне:

Вземете тиган, най-добре да е с диаметър 18-20 см. Намажете дъното с растителна мазнина. Разточете тестото и направете тънък блат-1,5-2 см. Поставете тестото, така че да се образува малко ръбче. Добре е тиганът да е с капак. Поставете и капака и тогвете за 4 минути на котлона. След това нарежете саламчето на кръгчета, домата, настържете кашкавал. Намажете блата с кетчуп и отгоре поръсете зеления лук. Поставете отново капака и върнете на котлона. Гответе десетина минутки. Еми, колкото и да ви е чудно-това е! Добър апетит от нас!