НАТФИЗ с безплатни онлайн консултации за кандидат-студенти

НАТФИЗ с безплатни онлайн консултации за кандидат-студенти

Националната академия за театрално и филмово изкуство „Кръстьо Сарафов“ стартира кандидатстудентската си кампания с предварителни изпити и безплатни онлайн консултации. Предварителните изпити за вуза ще се проведат на 25 и 26 юни. 

До 20 юни проф. д.н. Камелия Николова ще консултира безвъзмездно всички желаещи да се подготвят за бакалавърската специалност „Театрознание и театрален мениджмънт“. Проф. д. н. Камелия Николова е ръководител на катедра „Театрознание”,  професор по „История на европейския театър“ и по „Теория на режисурата“ в НАТФИЗ, професор по театрознание в Института за изследване на изкуствата към БАН. Специализира история на европейския театър и култура на ХХ век в Обществото за театрални изследвания към Британския театрален музей в Лондон, Обединеното кралство. Гост-професор в Нов български университет и НХА „Николай Павлович“, както и гостуващ лектор в редица чужди университети. Проф. д. н. Камелия Николова е един от авторите на международния колектив, създал първата Антология на историческия театрален авангард в Централна и Източна Европа – Awangarda teatralna w Europie. Środkowo-Wschodniej - wybór tekstów źródłowych. Warszawa, 2017.

Записвания за безплатни консултации за проф. Николова - на телефон: + 359 888499284.

От 1 юни до 15 август проф. д-р Емилия Стоева ще провежда безплатни консултации през предпочитаните от кандидат-студентите ел. платформи за магистърската програма „Фотографско изкуство“. Проф. Емилия Стоева е дългогодишен преподавател в НАТФИЗ, ръководител на магистърската програма „Фотографско изкуство“ и филмов оператор. Председател е на „Асоциация Академика 21“ в България. Преподавател по програма „Еразъм“ в Братислава (Словакия), Букурещ (Румъния), Истанбул (Турция), Вилнюс (Литва). Участник и организатор на множество семинари, конференции, уъркшопи в България и чужбина. Член на жури на десетки студентски и професионални кинофестивали. Автор на пет книги и на над 30 публикации в специализирани издания по киноизкуство. 

Записвания за безплатни консултации за проф. Стоева - 0887897387, stoeva.emi@gmail.com.

Проф. д-р Лидия Върбанова ще подкрепи с онлайн консултации - при индивидуален интерес и желание - всеки, който реши да развие личностните си умения и професионални компетенции в магистърската програма „Мениджмънт в сценичните изкуства и индустрии“. Проф. Лидия Върбанова е ръководител на програмата в НАТФИЗ. Има професионален опит като консултант, преподавател, изследовател и мениджър в над 60 страни. Нейното професионално портфолио фокусира върху разработването на културни политики  и мениджърски стратегии, предприемачество и иновации, икономика и финансиране, управление на проекти, организационно развитие и онлайн технологии, със специален акцент върху изкуствата, културата и творческите индустрии. Проф. Върбанова е била постоянен и гостуващ професор в престижни университети и учебни центрове в Европа, Канада, Кавказкия регион и Централна Азия и е носител на редица отличия, сред които: Европейска награда за преподавателска дейност „Драган Клайч“, стипендия FULBRIGHT, стипендия на Japan Foundation, стипендия на НАТО, стипендия от Webb Memorial Trust, Оксфорд и др. Автор е на редица публикации и учебници, между които: Международно предприемачество в изкуствата (2016 г.) и Стратегическо управление в изкуствата (2012 г.), публикувани от престижното международно научно издателство „Routledge“.

Записвания за безплатни консултации за проф. Върбанова 0888 318130, lidiavarbanova@gmail.com.

 

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.