НАСА снима кораб 25 пъти по-голям от Земята
2

НАСА снима кораб 25 пъти по-голям от Земята

Летящата чиния е над 160 000 км дълга и преминала до Слънцето, твърдят уфолози

НАСА е заснела космически кораб, който е 25 пъти по-голям от нашата планета, твърдят уфолози.

Това твърдят уфолози след като космическата агенция публикува преди дни снимки, правени в продължение на десетилетия. Анализите на тези снимки започнали веднага, защото понякога НАСА – нарочно или не, оставя следи, които не изчиства и това носи много мистерии на уфолозите.

Разбулване

Търсачите на извънземен разум анализирали снимки на Слънцето, които НАСА предоставя безплатно. Така на част от тях се вижда мистериозният обект, който е заснет случайно от Слънчевата и хелиосферна обсерватория. Тази обсерватория е разработена съвместно с Европейската космическа агенция. Мисията е стартирана през 1996 г. да изучава короната и вътрешните слоеве на нашата звезда. Най-интересни обаче са снимките на петно, което се вижда на фона на Слънцето. То много прилича на гигантска летяща чиния с колосални размери. Радиусът на Земята е 6371 км, а тази летяща чиния (ако изобщо е такава) е дълга повече от 159 275 км. Това прави 25 пъти разлика. Размерите са толкова огромни, че трудно човек може да си ги представи.

Зареждане

Уфологът Скот Си Уоринг се изказва пред британския вестник „Дейли експрес“. Той смята, че е напълно възможно това близко минаване до Слънцето да е някакъв вид зареждане с енергия на този гигантски космически кораб.

Уоринг, който преди десетилетие е работил и за НАСА, твърди че не изключва възможността заснетата черна сфера да е изхвърляне на маса от Слънцето. Той казва: „Със сигурност е възможно това да е изтласкан от нашата звезда материал. Но ако е така, то има едно необяснимо нещо – защо е напълно черен на поредица от снимки с изключително добра резолюция и защо не свети. А той е направо черна сфера“. След това изследователят продължава: „Както има шанс това да е естествен процес на изхвърляне на маса, така има, при това много по-голям, това да е извънземен кораб, някакъв непознат и дори теоретично трудно доказуем вид космическа станция. Вижда се ясно как тя преминава близо до Слънцето и сякаш се зарежда, а след това се отдалечава“.

Кухо

Уфологът Скот Си Уоринг разсъждава още: „Изключвам възможността това да е черна дупка, поне не и от познатия ни тип, защото няма голямо изкривяване на пространството. Нашите познания за черните дупки са все още само в начална фаза и напрактика нямаме нито една заснета, а съдим само по изкривяването на пространството и по засмукването на материя. Много по-вероятно е това да потвърждава теорията за кухото Слънце. Накратко тя гласи, че нашата звезда се ползва за портал от извънземни, които преминават през нея, за да отидат до друго измерение или до други места на вселената, а може би и до друга вселена. Тази теория много по-убедително обяснява защо толкова често в близост до Слънцето се наблюдават НЛО“.

Някои уфолози дори отиват още по-далеч, като твърдят, че Слънцето е изкуствен обект и пламъците му са само за заблуждение. Но не на земните жители, поне не и на хората, а на други извънземни, които явно са конкуренти на създателите на изкуственото Слънце.

Трябва да се припомни, че много теории, които през предишните десетилетия и дори столетия са звучали като фантастика, в последствие се оказват напълно реална наука.

10 пъти

Само няколко часа по-късно уфолози изследваха още оснимки от НАСА и този път забелязаха странен квадратен обект, който е 10 пъти по-голям от Земята. Той отново е направен на фона на Слънцето, но този път с друг тип камера. Въпросният обект е идеален квадрат, а е всеизвестно, че в природата подобна форма няма. Той действа по същия начин, както и сферата. Изглежда, че се зарежда от светилото и после се отдалечава.

Назад

ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.