0

О фициалният представител на Volvo у нас – „Мото-Пфое”, откри вчера първия самостоятелен комплекс на шведската марка в България. Ексклузивният търговско-сервизен център е изграден по най-актуалните стандарти на Volvo и се отличава с изискан скандинавски стил, изчистени линии и внимание към детайла. Новото дилърство се намира на ул. „Околовръстен път” № 483, на ключовия транспортен възел в близост до детелината на „Ботевградско шосе”, където Северната скоростна тангента се влива в околовръстното шосе в посока Пловдив и ж.к. „Младост”.

Официалният представител на Volvo у нас – „Мото-Пфое”, откри вчера първия самостоятелен комплекс на шведската марка в България. Ексклузивният търговско-сервизен център е изграден по най-актуалните стандарти на Volvo и се отличава с изискан скандинавски стил, изчистени линии и внимание към детайла. Новото дилърство се намира на ул. „Околовръстен път” № 483, на ключовия транспортен възел в близост до детелината на „Ботевградско шосе”, където Северната скоростна тангента се влива в околовръстното шосе в посока Пловдив и ж.к. „Младост”.

По случай откриването на комплекса, „Мото-Пфое” предлага на своите клиенти специални условия с бонус в оборудването до 12 000 лева за нови автомобили Volvo на склад.

С изграждането на модерния и високотехнологичен комплекс на Volvo у нас, „Мото-Пфое” за пореден път вдига високо летвата в автомобилния бизнес. През миналата година българският импортьор на трите водещи премиум автомобилни марки откри първия самостоятелен център на марките Jaguar и Land Rover в страната. С отварянето на новия ексклузивен дом на Volvo, компанията за пореден път демонстрира последователната си стратегия да устройва за взискателните си клиенти функционални и красиви дилърства, предлагащи под един покрив пълна гама продукти и услуги в конкурентните луксозни пазарни сегменти.

Самостоятелният комплекс на Volvo в София е с разгърната застроена площ от общо 2780 кв.м. Шоурумът заема 800 кв.м, а сервизната зона и складът за резервни части – над 1000 кв.м. На разположение са близо 90 паркоместа. Автомобилният център е изграден изцяло по стандарта на производителя Volvo Retail Experience. Комплексът гарантира усещане за лукс и изисканост, благодарение на характерния изчистен шведски дизайн, излъчващ уют и топлина, които могат да накарат всеки клиент да се почувства като у дома си.

Архитектурният дизайн е минималистичен и семпъл. Изборът на материали и повърхности допринасят за създаването на изискано пространство, в което е пресъздадена вдъхновената от шведската култура философия Volvo Retail Experience. Атмосферата в новия център на Volvo има за цел да внуши скандинавски уют, изисканост и спокойствие. Интериорът е решен в няколко зони за клиенти за конфигуриране на автомобили, място за отдих, зона за кафе и напитки, оборудван кът за забавление на най-малките фенове на марката, както и иновативна зона с разнообразие от отбрани употребявани модели на шведската марка.

В новия комплекс на Volvo се предлагат всички услуги, покриващи най-високите изисквания за качество и гарантиращи мобилността на клиентите на марката, начело с продажба на нови и употребявани автомобили Volvo, бързо и качествено следпродажбено обслужване, продажба на резервни части, консумативи и аксесоари, застрахователни услуги, оценка, изкупуване и абонамент, както и гъвкави финансови пакети за всяко предизвикателство в услуга на клиентите.

Мащабната инвестиция и изпълнението на комплекса допълнително ще затвърдят имиджа на Volvo като марка, която проектира автомобилите си с мисъл за човека. Модерното дилърство е огледало на бъдещето на Volvo – оборудването предвижда и супер мощни зарядни станции, готови за изцяло електрическите модели на марката. Проектирано е с капацитет да обслужва непрекъснато увеличаващия се брой собственици на Volvo автомобили и предоставя най-добрата инфраструктура за техните нужди и високи изисквания. Според специалистите от Volvo, това е може би най-добрият комплекс на марката в югоизточна Европа.

Ексклузивно за церемонията по откриването на модерния комплекс на Volvo у нас пристигнаха специалните гости Франк Версавел - вицепрезидент на Volvo Cars за регион Европа, Близък Изток, Африка, Хесус Фернандез де Меса - изпълнителен директор на Volvo Cars за същия регион, Масато Ишида - генерален мениджър в Sumitomo Corporation за Европа, Близкия изток, Африка и Обединение на независимите държави и Хидеюки Нагаока - генерален мениджър на бизнес подразделение транспортни и строителни системи в Sumitomo Corporation.