Наградиха офицери от Военноморските сили (СНИМКИ)
11

Наградиха офицери от Военноморските сили (СНИМКИ)

На 12 ноември 2020 г. след церемонията по подписване на договора по проекта за „Придобиване на многофункционален модулен патрулен кораб за ВМС“ с компанията “Fr. Lürssen Werft“ GmbH&Co, за активна дейност в процеса на преговорите и изготвянето на окончателния проект на договора министъра на отбраната награди:

- флотилен адмирал Георги Пенев - заместник-командир на Военноморските сили с Почетен знак на Министерството на отбраната „Свети Георги“ I степен;
- капитан І ранг Галин Манев - началник на отдел в Щаба на Военноморските сили с награден знак на Министерството на отбраната „За доблестна служба“;
- капитан І ранг Ангел Вълчев - началник на отдел в Щаба на Военноморските сили с награден знак на Министерството на отбраната „За доблестна служба”.
Днес, 1 декември 2020 г. на церемония в Щаба на Военноморските сили, за активна дейност в процеса на преговорите и изготвянето на окончателен проект на договор за придобиване на два многофункционални модулни патрулни кораби със заповед на командира на ВМС бяха наградени :
- капитан IІ ранг Данислав Йорданов - от военно формирование 34400 с предметна награда морски сувенир ;
- капитан ІІІ ранг Жасмин Хубенов - от военно формирование 34400 с предметна награда морски сувенир.

На същата церемония със заповед на командира на ВМС за постигнати високи резултати и проявен професионализъм в досегашната си служба беше наградена с предметна награда морски сувенир подполковник Невена Кирилова от военно формирование 34400, а капитан III ранг Калоян Петков беше повишен в звание „капитан II ранг“ и назначен за командир на военно формирование 32300. Досегащният командир капитан II ранг Димитър Димитров ще заеме длъжност в Щаба на ВМС.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.