0

С ъщо като на парламентарните избори, залози за победител на предстоящия в неделя местен вот в София и Пловдив пуснаха букмейкъри. Така в един от популярните сайтове за залози всеки, който иска да изпробва късмета си може да наддава за своя фаворит сред основните кандидати за кмет в двата най-големи града.

Също като на парламентарните избори, залози за победител на предстоящия в неделя местен вот в София и Пловдив пуснаха букмейкъри. Така в един от популярните сайтове за залози всеки, който иска да изпробва късмета си може да наддава за своя фаворит сред основните кандидати за кмет в двата най-големи града.

Като основен фаворит се отличава Йорданка Фандъкова, която се бори за четвърти пореден мандат начело на столицата. Настоящата кметица, която бе издигната за поста от ГЕРБ и СДС е с коефициент от 1,66, докато основният й опонент Мая Манолова, която е подкрепена от БСП е с 1,92. В същото време кандидатът на „Демократична България“ Борислав Игнатов е с коефициент 5, Ангел Джамбазки от ВМРО с 8, а Борис Бонев от „Спаси София“ с 9.

В Пловдив пък фаворит е Здравко Димитров от ГЕРБ. Областният управител е с коефициент 1,73. В същото време шансовете на бившия кмет на града Славчо Атанасов са оценени с 1,86. Ако пък Дани Каназирева от „Съюз за Пловдив“ или Николай Радев от БСП спечелят вота под тепетата, заложилите за тях ще приберат съответно 4 и 6 пъти повече пари. Предлага се и опция да се заложи за който и да било друг кандидат при примамливия коефициент 20.