0

Л юбимецът на всички тийнейджърки, латино мачото Начо Паскал, стана фитнес инструктур на певицата Кристина Димитрова, финалиста от Евровизия Краси Аврамов, латинопартизанина Искрен Пецов и солистите на русенската Опера, дует Аморе, на плажа в Албена, по време на 20-тото издание на Модна фиеста Албена.

Любимецът на всички тийнейджърки, латино мачото Начо Паскал, стана фитнес инструктур на певицата Кристина Димитрова, финалиста от Евровизия Краси Аврамов, латинопартизанина Искрен Пецов и солистите на русенската Опера, дует Аморе, на плажа в Албена, по време на 20-тото издание на Модна фиеста Албена.

Начо, който е  живял дълги години в Испания, неговите родители са професионални танцьори и певци, говори и пее много добре на испански език. Самият той споделя, че освен с музика, другата половина от деня му е ангажирана с фитнес упражнения и спорт. На фиестата в Албена, в продължение на няколко дни, той показваше част от своята тренировка, споделяше опит и даваше насока на Кристина и Краси, как е постигнал тези внушителни мускули само с тренировки и тичане. Сутрин, на най-атрактивните басейни на Албена, Начо пееше най-новите си латино парчета, а вечер, на откритите сцени, показваше танци в стил Енрике Иглесиас. Не пропусна да изпее и най-големия си хит „Дай ми, дай ми”.

Мина и като менекен на плажа на басейн „Калиакра Маре“ с колекциите бански облекла на модна къща „Алоха Маре“, „Сенсейшън“, „Марини фешън“, „Маркос“, „Лайфстори“, „Каролин“, „Марлин“ и др. Показа, че сладките неща могат да донесат и отличното лятно настроение, както стана със сладоледите Нестле.

На състезанието „Познай вкуса на сладоледа“, като акцент е естествено Boss - а на всяка ситуация, където досега победители са били певецът Васил Петров, Искрен Пецов, Мистър Менхънт Али Алиев, Джина Стоева и др., Начо позна новия Boss FULL Pecan pralines, който прави празничен всеки  ден. #BOSS #NeverStayStill естествено във фризерите на Нестле.

Традиционно фиестата беше закрита с колекцията на Пламен Йорданов и Сватбен център - MY wedding. Както всяка година, Пламен дойде с цял бус тоалети и облече всички – водещи, моделки, звезди, публика.  На модната фиеста са гостували до момента световноизвестните дизайнери Денис Смирнов, Салваторе Куоколу, два пъти губернатора на щата Невада, откривателят на Шарън Стоун, криейтив директорите на Жан Люк Амслер и др.

За 20 години, продуцентката Мариана Аршева изчисли, че събитието е било посетено от хиляди дизайнери и гости, а от телевизионния екран почти няма човек в България, който да не е гледал някои от дефилетата от най-красивия комплекс на България – Албена!

П.С. Част от предоставените снимки са дело на певеца Краси Аврамов, който през цялото време показваше завидни форми и всички видяха, че стоенето вкъщи не е развалило перфектната му форма.