0

С дружение „Лечение на Covid-19 с реконвалесцентна плазма“ набира дарения в подкрепа на каузата „КОВИД-плазмата, достъпна за всеки нуждаещ се от нея“.

Сдружение „Лечение на Covid-19 с реконвалесцентна плазма“ набира дарения в подкрепа на каузата „КОВИД-плазмата, достъпна за всеки нуждаещ се от нея“.

„Нашата цел е даряването на реконвалесцентна плазма да бъде максимално улеснено за хората, които искат да помогнат. За целта изпратихме писмо с предложение до здравния министър Националният център по трансфузионна хематология да работи и в събота и неделя, а медицинските специалисти да получават справедливо възнаграждение за своя извънреден труд“, обясни председателят на сдружението д-р Павлина Михайлова. Полезна информация и отговори на много въпроси, свързани с даряването и лечението с плазма, се публикуват на фейсбук страницата на групата „Лечение на Covid-19 с реконвалесцентна плазма“, към която има създадена и група. Ако желаете да помогнете на каузата, можете да го направите с дарение по банкова сметка: IBAN BG 04 PRCB 9230 1051 53 92 01 в ПроКредит банк.