0

Л уксозен хотел на испанския остров Ибиса котка клиенти с вечеря на една ръка разстояние, съобщава Евронюз. Хотелът се намира в северната част на острова, който е световноизвестна парти дестинация, но не предлага нито забавления в нощни клубове, нито вредна храна.

Луксозен хотел на испанския остров Ибиса котка клиенти с вечеря на една ръка разстояние, съобщава Евронюз. Хотелът се намира в северната част на острова, който е световноизвестна парти дестинация, но не предлага нито забавления в нощни клубове, нито вредна храна.

Хотелът е част от имение, разположено върху 13 хектара, а гостите му се чувстват все едно се намират в малко луксозно селище. Те могат да ползват за релакс басейни и спа, но могат да се разхождат и в огромната му градина.

Растения

Градината е разположена на три хектара. Алеите са заобиколени от маслинени дървета и кипариси, в нея се отглеждат авокадо, папая, лимони, лайм, портокали, маракуя, нар, както и краставици, зелени салати, домати, билки. Градината е изцяло органична и представлява обособена екосистема. Тя се напоява от кладенец в имението, като се използва електричество от соларни панели.

 Меню

Но не луксозната обстановка привлича богатите туристи, а храната, за която казват, че е незабравима. Средиземноморското меню е пълно със свежи продукти, които всеки ден се берат от органичната зеленчукова градина на имението.

В основата на концепцията на хотела стои световната тенденция ресторантите да предлагат ястия на гостите си с продукти от устойчиво и етично земеделие, а готвачите използват само местни зеленчуци.

Справка в сайта booking показа, че цената за стая с двойно легло през март е 452 лева за една нощувка.