На 8 места в София връщат пари по изравнителните сметки за парното

На 8 места в София връщат пари по изравнителните сметки за парното

На 8 места в София абонатите на топлофикация, които имат надвзети сметки след изравнителните сметки за изминалия отополтилен сезон ще могат да си получат парите, съобщиха от дружеството монополист.

Изравнителните сметки за парно и топла вода за изминалия отоплителен сезон вече са подадени от топлинните счетоводители към „Топлофикация София” ЕА, уточниха от дружеството. От днес те са достъпни на Интернет страницата на дружеството, в касите и в информационните системи за безкасово разплащане. Всички абонати, които имат суми за получаване, могат да изберат най-удобния вариант да ги вземат обратно - по банков път или на каса на „Топлофикация София”. Сумите могат да бъдат оставени и за покриване на следващи сметки.

Потребителите, които желаят да ги получат по банков път, трябва да попълнят заявление, което е налично на адрес - www.toplo.bg. Попълненото заявление, заедно с удостоверение за банкова сметка, трябва да бъде изпратено на и-мейл адрес: inf_r@toplo.bg.

Абонатите, които предпочитат да получат парите си в брой, могат да го направят във всички центрове за обслужване на клиентите. Това е в правомощията само на титуляра на партидата или на официално упълномощено лице.

За удобството на потребителите към клиентските центрове са пренасочени допълнително служители, които ще гарантират бързина и качество на обслужването.

Осемте офиса, където могат да се получат или заплатят дължими суми по изравнителните сметки в София са:

- ж.к. „Борово”, ул. „Ястребец” № 23Б, от 08:30 - 18:00 часа

- бул. „Княз Александър Дондуков” № 56, от 07:00 - 18:30 часа

- бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев” № 11, 07:00 - 18:30 часа

- бул.”История славянобългарска” № 6, от 08:30 - 16:00 часа

- бул.”Цариградско шосе” № 28Б, от 08:30 ч. - 18:00 часа

- ж.к. „Младост-3” бл. 310, вх. 4, партера, от 07:00 - 18:30 часа

- ул.”Владимир Зографов” № 90, от 08:30 до 16:00 часа

- ж.к. „Люлин”, трафопост до бл. 101, от 07:00 - 18:30 часа

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.