0

М ъж едва не загина с тротинетката си, след като пропадна в огромна дупка на тротоара в Пловдив. Пострадалият е със сериозни наранявания. Откаран е в болница, съобщи Нова телевизия. Спасен е от случайно преминаващо с автомобил семейство. Жената, станала свидетел на случката, разказа историята в социалните мрежи, и предупреди другите преминаващи през мястото да внимават.

Мъж едва не загина с тротинетката си, след като пропадна в огромна дупка на тротоара в Пловдив. Пострадалият е със сериозни наранявания. Откаран е в болница, съобщи Нова телевизия. Спасен е от случайно преминаващо с автомобил семейство. Жената, станала свидетел на случката, разказа историята в социалните мрежи, и предупреди другите преминаващи през мястото да внимават.

Оказало се че мъжът е със счупен нос От УМБАЛ "Свети Георги", където е настанен посочиха, че той е с тежка лицево-челюстна травма и ще му бъде правена операция.
Георги Стаменов, кмет на район "Централен"- Пловдив, дупката е вследствие на подземен процес в следствие на проливните дъждове. Голямата част от подземанта част - подложката от пясък, липсват. Запълнили сме към момента дупката. При подходящи метеорологични условия ще разкопаем района, за да проверим къде отива цялата тази земна маса и да отстраним слягането на тротоара, заяви Георги Стаменов.