0

Т ърсейки обяснение за неочакваната бременност на съпругата си, мъж е установил, че зад ситуацията стои "зъл гений" - домашната котка, пише в. "Дейли стар". 

Търсейки обяснение за неочакваната бременност на съпругата си, мъж е установил, че зад ситуацията стои "зъл гений" - домашната котка, пише в. "Дейли стар". 

Анонимният съпруг е споделил необичайната история в сайта "Редит", предаде БТА.

Бъдещият татко бил шокиран, когато благоверната му показала положителен тест за бременност. Съпрузите, които имат едно дете, правели планове за второ, но се отказали от намеренията си след началото на коронавирусната пандемия. Тъй като на жената й прилошавало от противозачатъчните хапчета, двойката решила да използва презервативи. Въпреки гаранцията от 98 процента, която дава правилната им употреба, съпругата все пак забременяла. В крайна сметка се установило, че виновник за това е "зъл гений" - домашният котарак, който успял да надраска, нахапе и пробие дупки във всички кондоми.

"Смятахме, че гумичките ще ни предпазят, но тогава на сцената се появи котаракът. Седмици след като го осиновихме, мислех, че имаме полтъргайст у дома, тъй като всяка сутрин намирах отворени шкафчетата в кухнята", разказва съпругът. Мъжът обикновено складирал презервативите в шкафче в банята заедно с клечките за уши, които пакостливият котарак имал склонност да разнищва. Когато забелязал разхвърляните по пода презервативи в златисти опаковки, съпругът просто ги прибрал, без да заподозре нищо необичайно. По-късно вечерта той грабнал един кондом, без отново да се замисли за случката от по-рано. Три седмици по-късно жена му започнала да проявява признаци на бременност и си направила тест. Положителният резултат силно озадачил двойката. Съпрузите започнали да нищят как се е стигнало до ситуацията. Едва тогава мъжът си спомнил за разпилените от котарака презервативи.

"Изтичах в банята и проверих всеки един кондом. Всички опаковки имаха следи от надраскване, нахапване и дупки от нокти", споделя бъдещият татко. "С нетърпение очаквам деня, в който ще обясня на второто си отроче на кого дължи появата си на бял свят", допълва мъжът.