0

А нглийската алтернативна рок група Muse се завърна с новия си сингъл Won't Stand Down, който е своеобразен химн срещу тормоза и насилието от всякакво естество. Това обяви самият фронтмен на групата Мат Белами.

Английската алтернативна рок група Muse се завърна с новия си сингъл Won't Stand Down, който е своеобразен химн срещу тормоза и насилието от всякакво естество. Това обяви самият фронтмен на групата Мат Белами.

„Won’t Stand Down е песен за отстояване на позиция срещу насилниците, независимо дали то се е проявило на детската площадка, на работа или където и да е другаде. Да се предпазите от принуда и социопатична манипулация и да се изправите срещу трудностите със сила и увереност.", каза вокалистът на бандата, цитиран от изданието ContactMusic.

Парчето е придружено от епично музикално видео, заснето в Украйна с Джаред Хоган начело.

Припомняме, че това е първата им нова музика пот 2018 г. насам, когато издадоха последния си албум под надслова Simulation Theory.

По-рано Мат обяви че членовете триото обмислят да се върнат в родния си град Тейнмут в Девън, Югозападна Англия, за да запишат песните за предстоящия си девети студиен албум.

Заглавието и датата на издаване на новата им колекция все още не са разкрити.

Междувременно рокаджиите бяха обявени за хедлайнери на фестивала Isle Of Wight на 19 юни.