0

О т 14 март Lidl стартира специални предложения на дрехи за бебета и бременни. Бъдещите майки могат да се възползват както от удобни клинове, ризи, тениски и бельо с марка Esmara, така и от специални възглавници за пълен комфорт и спокоен сън при бременни, а за най-малките детската серия на Lidl Lupilu предлага разнообразие от бодита, гащеризони, спални комплекти и др.

От 14 март Lidl стартира специални предложения на дрехи за бебета и бременни. Бъдещите майки могат да се възползват както от удобни клинове, ризи, тениски и бельо с марка Esmara, така и от специални възглавници за пълен комфорт и спокоен сън при бременни, а за най-малките детската серия на Lidl Lupilu предлага разнообразие от бодита, гащеризони, спални комплекти и др.

Качеството на всички текстилни продукти от собствените марки на Lidl е гарантирано от немския изследователски институт Hohenstein – международно признат институт с над 70-годишна история. Контролът се осъществява чрез множество изключително прецизни лабораторни тестове, измервания и проверки, които гарантират качеството на всеки текстилен продукт. Тестват се различни показатели и характеристики на текстила като здравина на материята, безопасност, функционалност, точност на размерите, а някои от продуктите се изпитват и за топлоизолация и дишане, както и за водоустойчивост. Така например, за да се гарантира удобството при носене, дрехите се тестват от живи хора на всякакви възрасти, а не от манекени. Така те могат да споделят коментари и впечатления за дрехата. Специалистите от института Hohenstein споделят, че тези т.нар. testing persons, често израстват с тях, тествайки дрехи от бебета до възрастни.

Певицата и актриса Мона Гочева вече изпробва някои от новите предложения за най-малките с марка Lupilu и е категорична, че синът ѝ Никола се чувства страхотно в тях.

„Още като бременна открих дрехите на Lidl и бях впечатлена от високото им качество. Никола вече има много дрешки от детската серия Lupilu, а сега го запасих и с няколко много сладки комплектчета за пролетта. Меки са, бързо и лесно се обличат и събличат, а знаете, че при бебетата това е от голямо значение. Никола се чувства много комфортно в бебешките дрешки на Lupilu, а аз съм им фен, не само заради качеството, но и заради страхотните модели. Вече се шегувам, че ще става пилот, защото новите дрешки, които избрах са с шарки на самолети,“ признава с усмивка младата майка.

Специалните предложения за бебета и бременни могат да бъдат намерени в магазините на Lidl в цялата страна от 14 март до изчерпване на количествата.