Мобилни екипи сменят на място паспортите на  хората от община Сатовча

Мобилни екипи сменят на място паспортите на хората от община Сатовча

Мобилни екипи сменят на място паспортите на хората от община Сатовча

В община Сатовча от вчера е в ход вторият етап от процидурата мобилни екипи от Паспортна служба - Гоце Делчев на място да приемат заявления за смяна на личните документи на хората.

Кампанията за улеснение на населението от община Сатовча е заради очаквания голям наплив за подмяна на лични документи, изтичащи през 2020 г., както и да бъде избегнато струпването на граждани пред паспортните служби. Организираната инициатива на Община Сатовча и ОД на МВР  Благоевград събра 246 желаещи граждани от общината за издаване на лични документи. Посещенията на мобилния екип на място започна от 27  февруари в село Вълкосел, като на 5 март от 11.00 ч. пак в село Вълкосел ще има отново мобилен екип.

В село Сатовча мобилният екип ще приема заявления за подмяна и издаване на лични документи на 10.03.2020 г. от 11.00 ч. и на 12.03.2020 г. от 11.00ч. Мобилните екипи в село  Вълкосел  ще приемат  документите на записали се в списъка от селата Боголин, Вълкосел, Слащен, Туховища и Годешево. 

В село Сатовча в дните за прием на заявления за подмяна на личните документи и издаване на нови такива от мобилните екипи ще се възползват всички записали от селата Крибул, Долен, Плетена, Сатовча, Кочан, Жижево, Ваклиново и Осина. За реда на посещение за съответните дати жителите да се обръщате към секретарите на съответните кметства.

Общинска администрация – Сатовча уведомява пропусналите желаещи да се запишат да подменят личните си документи, че ще бъдат осигурени и допълнителни дати.

Подалите заявления чрез мобилната група на ОД на МВР гр. Благоевград в община Сатовча могат да получат готовите до кументи от Паспортна служба при РПУ на МВР - гр. Гоце Делчев след 26 февруари 2020 година.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.