0

С отчет за дейността си като народен представител в 44-тото Народно събрание Младен Шишков откри предизборната си кампания за втори мандат, съобщиха от ГЕРБ.

С отчет за дейността си като народен представител в 44-тото Народно събрание Младен Шишков откри предизборната си кампания за втори мандат, съобщиха от ГЕРБ.

Пред съгражданите си от община Раковски в аудио-визуален отчет, той показа свършеното до момента в сферата на образованието, културата, спорта, здравеопазването и реализираните и започнати големи инфраструктурни проекти.

Акцентира и на най-важните постижения и придобивки за община Раковски и Пловдив област в различни сектори на икономиката от публично - социален характер. На събитието в читалището дойдоха да го подкрепят областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев, кметът на община Раковски Павел Гуджеров, кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС за 17-ти МИР, както и много приятели и съмишленици.

"Всеки човек е важен, ние работим за хората и за развитието на нашите общини. С гордост мога да кажа, че ние изпълнихме обещаното“, каза Шишков и даде пример с повишението на учителските заплати, строгия контрол по границите, механизма за връщането на децата в училище, приемането на Закон за жестовия език, старта на електронното обучение, 50% ръст на средната работна заплата, както и всички социални мерки, свързани със справяне с пандемията.

Пред съгражданите си и гостите в залата Шишков изтъкна факта, че при добър резултат на изборите, стабилността на правителството ще се запази и то ще продължи да води страната в правилната посока. След края на презентацията думи в подкрепа на Младен Шишков изказаха кметовете Иван Антонов и Павел Гуджеров, както и областния координатор Георги Мараджиев.

„Вярвам на Младен Шишков, защото знам, че има и знанията, и експертизата, и опита да бъде добър народен представител, защитаващ интересите на българските граждани. През първия си мандат той показа, че с работа и пак работа се постигат целите, към които се стремиш и знам, че той ще продължи пак с работа да доказва това и през втория си мандат", заяви Мараджиев. В края на изказванията Младен Шишков благодари на всички за подкрепата и призова присъстващите, ако дават позитивна оценка за всичко, което е случило през последните години в община Раковски и ако искат отново да имат човек в централната власт да го подкрепят като изберат номер 28 в интегралната бюлетина и дадат гласа си за коалиция ГЕРБ-СДС.

По- късно през деня кандидатите за народни представители от ГЕРБ в Старозагорски избирателен район Лъчезар Борисов, който е министър на икономиката и Радостин Танев се срещнаха с ръководството и с част от екипа на старозагорска холдингова компания, занимаваща се с продажба и сервизно обслужване на селскостопанска техника и търговия на продукти за земеделието.