0

Д ебютната стихосбирка „Купидон е алкохолик“ на младата и талантлива поетеса Мариела Ганчовска скоро излиза на книжния пазар.

Дебютната стихосбирка „Купидон е алкохолик“ на младата и талантлива поетеса Мариела Ганчовска скоро излиза на книжния пазар.

Дръзката, провокативна и вдъхновяваща стихосбирка представя 80 стиха, посветени на любовта – на нежната, на дивата, на възможната и невъзможната, на изпепеляващата и на сгряващата, на тази, която единствена умее да забавя и да забързва до полуда ударите на сърцето ни, която ни оставя без дъх, но ни дава най-безмилостното, най-разтърсващото, най-силното усещане, че сме живи.

В черно-бяла гама са преплетени бяло-черни емоции, облечени в съзвучие от горчиви и сладки моменти, с многоцветни лирични откровения в различни нюанси. Неподправена до безпощадност, тя задава интригуващия въпрос: Прекалява ли ангелът с алкохола и злоупотребяват ли човешките същества с любовта?

Поетичната книга на Мариела Ганчовска, отпечатана от издателство „Екрие“ ще бъде представена на 13 февруари. от 19:00 ч. в столичния бар „Петък“.