0

Б лизо 40 килограма билков секс стимулант, укрит на различни места в автомобил на румънски гражданин, откриха митничари на ГКПП – Лесово.

Близо 40 килограма билков секс стимулант, укрит на различни места в автомобил на румънски гражданин, откриха митничари на ГКПП – Лесово.

Изключително вървежната напоследък билкова паста, която в Турция се предлага на цена от 47 долара опаковката от 240 грама, била намерена след като водачът заявил на 18 януари, че не внася у нас нищо за деклариране.

Контрабандно пренасяните продукти са иззети. Срещу румънския гражданин е съставен акт за нарушение на Закона за митниците.

Рекламите за чудодейната билкова паста я сравняват с класическата Виагра, но без странични ефекти. Според прозводителите на Еpimedium macun в нея има полени, черничев сироп, 0,0632 г Eпимедиум, рожков, овес, джинджифил, галанга, американски и сибирски жен-шен, мед от цветя, екстракт от коприва, гинко билоба и още половин дузина екзотични билки и подправки.

Същият стимулант може да се намери у нас зи 27 лв за опаковка, но без гаранции за оригиналност, в Румъния пък се предлага на почти двойна цена от тази в Турция.