Миди Сен Жак с вино Trois Visages Blanc de Noir 2019 с награда в Пловдив

Миди Сен Жак с вино Trois Visages Blanc de Noir 2019 с награда в Пловдив

Шест комбинации на вина и гурме продукти са отличени с награди от конкурса на дефиле "Вино и гурме 2020", съобщи организаторите от Съвета по туризъм в Пловдив, предаде БТА.
Сьомга с коричка от кедрови ядки, миди Сен Жак и грахово пюре в съчетание с Trois Visages Blanc de Noir 2019 бе обявено за "най-удачното съчетание", представено в конкурса тази година. Представените в конкурса съчетания на вина и храни могат с успех да се явят и на международни изложения,смята Джузеппе Аккардо, член на журито в конкурса.

Дегустационният конкурс се организира от Съвета по туризъм и Община Пловдив в партньорство с ОИ "Старинен Пловдив" и Университета по хранителни технологии, както и в сътрудничество с фондация "Пловдив 2019", кетъринг фирми и компании от хранително-вкусовата индустрия и провежда за шести път.
Седем къщи в Стария град и днес посрещат любителите на виното и гурме кухнята до 19 часа.

Назад

ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.