0

В сеизвестен факт е, че всяка жена отделя специално място в гардероба си за любимата малка черна рокля, стилно кожено яке и прилепнал чифт дънки. Представителките на нежния пол обаче не трябва да пренебрегват и наличието на поли в личната си колекция.

Всеизвестен факт е, че всяка жена отделя специално място в гардероба си за любимата малка черна рокля, стилно кожено яке и прилепнал чифт дънки. Представителките на нежния пол обаче не трябва да пренебрегват и наличието на поли в личната си колекция.

Те понякога са по-добър вариант и от роклите, тъй като една дама не трябва да се появява два пъти с една и съща такава, докато полите може да сменяте с голям набор кокетни блузки. Миди модата е характерна за 50-те години на миналия век и явно световноизвестните дизайнери се чувстват носталгични към миналото, тъй като такива поли заляха пазара. Този сезон на почит са миди полите (б. а. - със средна дължина). Тук обаче трябва да имаме едно наум, че такива са по-подходящи за стройни момичета, тъй като талията и глезените са подчертани.


Забравете за минижупа


който честно казано винаги е лоша идея за 20+ годишните, както и за дългите поли, които често настъпваме и цапаме. Миди такива са последен писък на модата. Те са подходящи както за високи, така и за ниски момичета. Друг техен плюс е, че си подхождат с обувки на висок ток, с платформа, пантофки, сандали и дори кецове, спрямо вкуса на притежателката им.

Сред най-популярните за пролет-лято 2018 година са миди полите с плисе.


Плисето смело се завръща


под светлините на прожекторите и крие „магически“ свойства в кройката си. По-пухкавите дами изглеждат по-слаби в тях, а гонещите анорексия девойки се сдобиват с малко обем около бедрата. Не трябва да се спирате на щамповани такива, но може да си позволите обсипани с лъскав брокат или в преливащи цветове.

Нашумелите напоследък


поли тип „слънце“


също са сред миди дрехите, които задължително трябва да имате в гардероба си. Те идеално подчертават талията и си подхождат с всякакъв тип блузи. Може да заложите на класическа визия с черна пола и бяла блуза, да влезете в ролята на изкусителка с изрязано потниче или да експериментирате с изчистена тениска и кецове. Безспорно обаче полите „слънце“ са сред най-женствените облекла на пазара.

Миди модата включва и актуалните през последните сезони поли тип „молив“. Това са тези впити дрехи с висока талия, чиято дължина спира точно под коляното. Те са и много добра инвестиция, защото са подходящи както за работа в офис, така и за вечеря с приятели и купонясване в клубовете посред нощ. Можете да си избирате сред богата гама от цветове и платове, защото стига да е


„молив“ - ще сте в крак с модата


Разбира се, препоръчително е да имате такава черна и изчистена пола. А хитът през последните месеци е късо бюстие или блузка в съчетание с „молив“. Бонус към този изящен тоалет е и фактът, че се създава визуална илюзия за по-стройна фигура и по-дълги крака.

По-екстравагантните жени могат да заложат и на миди пола в стил туту. Такива са актуални в нежни цветове – бледорозово, светлосиньо и бяло, тъй като по традиция са подходящи за най-малките мадами. Полите туту обаче не са подходящи за представителките на нежния пол, които не се славят със стройна фигура.