Мегз стартира нов бизнес

Мегз стартира нов бизнес

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз се захвана с ново начинание.

Носителката на „Златна игла“ се е преориентирала към бизнес, основан на на изготвяне на програми и анализи за себеразвитие.

За това амплоа се похвали самата Каканашева в социалните мрежи.

„От около година работя по този проект и за мен беше истинско предизвикателство да сформирам екип и изготвя модел на работа. Събрала съм екип от над 20 специалиста в областта на психология, психоанализа, хюман дизайн, астрология, нумерология, тета лечение, акашови записи, рейки, регресия, невролингвистично програмиране. Създох бизнес модел, в който, чрез помощта на този екип, ще се изготвят и продават програми и анализи за себеразвитие. Какво означава това? Имате проблеми и не се чувствате добре емоционално, но не знаете как да се справите с проблемите. Ние ще ви направим необходимите тестове и ще ви изготвим план за действие. Имате проблеми с партньора си - ние ще ви направим необходимите тестове и ще ви кажем върху кои зони да работите. Искате да бъдете насърчаващ родител и да помогнете на децата си да развият максимума от заложбите си? Ние ще ви насочим кои са силните и слабите им страни и ще ви дадем план за действие. Всичко това ще се случва онлайн и ще бъде на достъпна цена“, обясни миньончето.

Мегз уточни, че проектът ще стартира през месец май. Самата тя е завършила „Психология“ и е специализирала „Психоанализа и здравна психология“ в Англия, откъдето идва интересът й.

„През последните няколко години животът ми ми поднесе много изпитания. И лично извървях пътя на промяната. Отлично знам какво е да си затънал в проблеми и да не знаеш как да се оправиш. Но знам и изпитах също лично какво е да се изправиш на крака и да намериш обратно пътя си нагоре. Моделирах този път и го превърнах в продукти за личностно развитие", сподели още тя.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.