Медицински център “ВИВА” Пазарджик благодари на дарителите

Медицински център “ВИВА” Пазарджик благодари на дарителите

Ръководството на Медицински център за доболнична помощ “Вива”ЕООД гр. Пазарджик изказва своята гореща благодарност към фирмите и хората, направили дарение на болничното заведение.

В края на миналата седмица от държавното дружество отправиха апел към местния бизнес за предоставянето на лични предпазни средства - маски, ръкавици, облекла и дезинфектанти за нуждите на медицинския персонал в заведението. На призива до този момент се отзоваха:- Оранжерии “Гимел” АД - 500лв.

- “КЗУ-ЗЛМК”  ЕООД - гр. Септември - 500лв.,- “Балкант” ЕООД -гр. Пазарджик - 500лв.- “ВЕНИТ” ЕООД- 150лв.

Предпазни маски за многократна употреба са дарили Борис Комсийски, Таня Колчакова, Таня Манчорова, Георги Левичаров и Ани Герова.

Работещите в лечебното заведение са изложени на огромен риск от заразяване с опасния коронавирус, защото макар и намалял притокът на пациенти през изминалите 20 дни не е спирал. Тук идват хора от цяла Пазарджишка област, които могат да бъдат потенциално заразени или контактни на COVID 19. Тези пациенти не могат да бъдат върнати и се обслужват безотказно, което излага медицинските специалисти на риск от заразяване. Това налага медиците да бъдат оборудвани със защитни средства за следващите седмици, в които се очаква да продължи извънредното положение.

МЦ „ВИВА” изпитва нужда от дезинфектанти, маски, защитни очила и шлемове, еднократни престилки, ръкавици.

Средствата могат да бъдат преведени по банкова сметка на дружеството или с директни дарения.

IBAN: BG19STSA93000023396148

BIC: STSABGSF

Банка: ДСК ЕАД - клон Пазарджик

Email: mc_viva@mail.bg

Тел: 034/44-19-27; 089 8 41 46 76

 

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.