MBA от световна класа с двойна  диплома от университета в Йорк и университета в Страсбург в CITY College, University of York Europe Campus в София
4

The Pan-European Executive MBA:

MBA от световна класа с двойна диплома от университета в Йорк и университета в Страсбург в CITY College, University of York Europe Campus в София

През последните 30 години CITY College предлага Executive MBA програмата си в Югоизточна и Източна Европа. Програмата се наложи като един от най-добрите MBA избори в региона.

Днес Executive MBA на City College се надгражда и доразвива в съвместна програма oт световна класа за двойна диплома, The Pan-European Executive MBA, предлагана от CITY College, University of York Europe Campus и Факултета по икономика и управление на Университета в Страсбург. Студентите, които посещават тази програма от учебната 2021/22 година, ще получат две дипломи, една от най-добрия британски университет в Йорк и една от престижния френски университет в Страсбург.

The Pan-European Executive, предлагана в София, надгражда и доразвива силните страни на настоящата програма Executive MBA. В допълнение към двойната диплома, програмата EMBA предлага на своите студенти наистина международно изживяване: три вълнуващи учебни пътувания - в Йорк (Великобритания), Страсбург (Франция) и Солун (Гърция). Нещо повече, лекциите се провеждат от изтъкнати професори и международни академици от Europe Campus CITY College, университета в Йорк, университета в Страсбург, както и от други добре признати университети в световен мащаб и експерти от индустрията със значителен професионален опит. Pan-European Executive MBA е наистина международна програма с безценни мрежови възможности и иновативна програма, предназначена за днешните мениджъри и бизнес специалисти, които трябва да подобрят своите умения и знания за професионално, кариерно и личностно развитие.

Пан-Eвропейската програма сега става още по-достъпна за заети мениджъри, които желаят да комбинират работата и обучението, тъй като студентите могат да избират начина на преподаване (присъствени лекции плюс учебни пътувания) или смесен начин на преподаване (онлайн и присъствено плюс учебни пътувания).

Програмата е акредитирана от Асоциацията на MBA (AMBA) и Chartered Management Institute, Великобритания (CMI).

Придобиването на две университетски дипломи допринася за това студентът да стане част от образователна среда с изключително богато наследство и традиции, произтичащи от двата университета. Университетът в Йорк е един от най-добрите университети в света (133 в света, The Times Higher Education - THE 2021), член на престижната група Russell на водещите университети в Обединеното кралство и с награда за златна рамка за преподаване (TEF).

Университетът в Страсбург е основан през 1631 г. и има 18 носители на Нобелова награда в историята си. Според Академичната класация на световните университети 2020 (ARWC) това е 6-ият най-добър университет във Франция и сред 150-те най-добри университета в света. Той е член на Лигата на европейските изследователски университети (LERU).

Европейският кампус на Университета в Йорк, CITY College е част от Университета в Йорк. Това е физическия кампус на университета в Европа. Представлява наистина международна институция със студенти от над 60 държави, които учат по програми в основния си кампус в Солун и в 8 други страни в по-широкия регион – Солун, София, Белград, Киев, Тбилиси, Ереван и Баку в продължение на повече от 30 години.

За повече информация, свързана с Pan-European Executive MBA, предлагана в CITY College, University of York Europe Campus, както и програмните изисквания за кандидатстване, моля разгледайте и направете запитване тук.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.