0

Н ие ще бъдат в пленарна зала. Мястото на дебата около следващото правителство е в пленарна зала и в зависимост от отговорите ще дадем позицията си. Ние не сме в телевизионна република. Дебатът трябва да се води в парламента. Това каза Мая Манолова, съпредседателка на "Изправи се!Мутри вън!".

Ние ще бъдат в пленарна зала. Мястото на дебата около следващото правителство е в пленарна зала и в зависимост от отговорите ще дадем позицията си. Ние не сме в телевизионна република. Дебатът трябва да се води в парламента. Това каза Мая Манолова, съпредседателка на "Изправи се!Мутри вън!".

По думите й биха подкрепили служебното правителство да стане редовно независимо кой го предлага, защото се знаело кой седи зад него и кой носи отговорност.

Според Манолова служебните министри се носят с огромни доверие в обществото. Тя не доумява защо Борисов се страхува от служебния кабинет.  

"Имат три възможности. Да подкрепят кабинет на Трифонов, на друга партия или да приемат нашето предложение- служебния кабинет да стане редовен", каза Манолова.

"Ние кабинети на ГЕРБ и ДПС няма да подкрепяме. Ние не желаем министерски кресла, искаме кабинет, който да решава проблемите на гражданите", категорична бе тя.

Манолвоа настоя, след като бъдат обявено окончателно резултатите от ЦИК президента Радев да свика парламента възможно най- бързо и да започне работа. "За това сме ние, а не за постовете", завърши Манолова.