0

Ц елувка в Белгия между репортерка и колоездач, подобна на Кубрат Пулев и Джени Суши стана след края на Обиколката на Фландрия. Журналистката прави интервю с местния колоездач Стайн Стеелс.  Видео вижте ТУК!

Целувка в Белгия между репортерка и колоездач, подобна на Кубрат Пулев и Джени Суши стана след края на Обиколката на Фландрия. Журналистката прави интервю с местния колоездач Стайн Стеелс.  Видео вижте ТУК!

Към края интервюто репортерката посяга да целуне спортиста по бузата, но явно и той иска да направи същото и устните им се срещат. Изненадата личи ясно по лицата и на двамата и те отдръпват, но в крайна сметка приемат целувката с усмивка.

34-годишната журналистка пусна въпросното клипче в "Инстаграм" и под него написа с чувство за хумор: "Скъпи, мога да обясня всичко". А малко след това Стеелс коментира под видеото в своя профил в една от социалните мрежи: "Нека не си губим излишно времето. Казвай колко пари ще ми вземеш".

Стеелс се представя изключително слабо в състезанието, завършвайки на 110-о място, но заради случката става по-популярен дори от призьорите.
Белгийските медии нарекоха целувката "Синдромът Пулев", намеквайки за случая с тази, която българският боксьор Кубрат Пулев отправи на репортерката Дженифър Равало, по-известна като Кралицата на голото суши, след победата си над Богдан Дину в Коста Меса.