Линиите на ръката разкриват огромни тайни за вас (ТЕСТ)

Линиите на ръката разкриват огромни тайни за вас (ТЕСТ)

Източните народи имат истински култ към палмията или по-просто казано четенето на съдбата по линиите на ръката. Зад всяка се крие по нещо за бъдещето на човек. 

В палмията кутрето е особено важно. Дължината на всеки негов сегмент разкрива неподозирани неща за всеки (прочетете по-долу и проверете за самите вас). Този пръст разкрива генетични връзки, природни таланти, способности, късмет в любовта и живота. 

Малкият пръст се анализира въз основа на три сегмента - горен, среден и основен.

Горен сегмент 1

Погледнете внимателно кутрето си и дължината на трите му сегмента. Ако първият сегмент - най-горният, е по-дълъг от средния, това означа а, че вие сте много креативен, изобретателен, активен и надарен човек.

Обикновено правите всичко по свой собствен начин, не приемате чуждите идеи и сте уверени в преценката си.

Ако този сегмент е по-кратък от средния, то значи вие сте много практични и решителни, прагматични и се интересувате повече от материалните ценности. 

Среден сегмент 2

Много рядко този сегмент е най-дългият от трите, но в случай, че това е така, това показва тенденция към малформации, които трябва да се научите да контролирате на ранен етап. 

От друга страна това може да покаже необичайна решителност и дори излишна упоритост.

Ако вторият сегмент е по-дълъг от основния, то значи, че вие сте много сериозен и трудолюбив човек. Хората знаят, че могат да разчитат на вас и имате много приятели.

Основен сегмент 3

Ако този сегмент е по-къс пт другите два, то значи вие сте съвестен човек, но за жалост леко наивен. Много хора биха се опитали да ви подведат. Не трябва да вярвате на истории и обещания, отправени от нищото.

Ако третият сегмент е равен на средния, имате специални умения и успявате сами да решите всичките си проблеми.

Източник: jenata.blitz.bg

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.