0

Н овият албум на Лейди Гага – шестият в бляскавата й кариера, ще се казва Chromatica и ще излезе на 10 април. Новината обяви самата певица в своя профил в Инстаграм няколко дни след пускането на сингъла Stupid Love, придружен с видео, в което Гага прилича на извънземна героиня, решена изцяло в цикламено-розово.

Новият албум на Лейди Гага – шестият в бляскавата й кариера, ще се казва Chromatica и ще излезе на 10 април. Новината обяви самата певица в своя профил в Инстаграм няколко дни след пускането на сингъла Stupid Love, придружен с видео, в което Гага прилича на извънземна героиня, решена изцяло в цикламено-розово.

„Добре дошли в Chromatica“, пише звездата и уточнява, че снимката към поста не е корицата на албума. Кадърът представлява композиция в розово – лого символ, обединяващо изображението на сперматозоид и копие. Според това, което се вижда на страницата на iTunes, албумът ще съдържа 16 парчета и освен в дигитален формат ще се предлага и като cd, като винилова плоча и дори като касета.

Chromatica се появява 4 години след предишния албум на певицата – Joanne. Изпълнителката на главната роля във филма „Роди се звезда“, в който си партнира с Брадли Купър, миналата година спечели и „Оскар“ за най-добра оригинална песен с Shallow – част от саундтрака на филма.