0

Л ятото е в разгара си и родните знаменитости се отдадоха на заслужени почивки. Горещините отведоха една от най-коментираните светски двойки у нас - Златка Райкова и Благой Георгиев – Джизъса, до нашето Черноморие.

Лятото е в разгара си и родните знаменитости се отдадоха на заслужени почивки. Горещините отведоха една от най-коментираните светски двойки у нас - Златка Райкова и Благой Георгиев – Джизъса, до нашето Черноморие.

Двамата отдъхват в Обзор, като обикалят и околните Бургас и Равда. Преди това красавицата и спортистът събираха тен в Гърция. По време на почивката им там стана ясно, че ще стават родители през есента.

Артистичното семейство

Радина Кърджилова и Деян Донков пък избраха да отдъхнат в Банско.

33-годишната актриса побърза да зарадва феновете в социалните мрежи със снимка, на която позира със сина им Христо край басейна. А Мечката на Народния театър сподели фотос на голямото си момче, също Деян Донков, от връзката с Анастасия Ингилизова, като явно семейството се е събрало в пълен комплект – с всички деца. В началото на месеца Кърджилова и Донков прекараха няколко дни в Париж. Поводът за пътуването на двойката до френската столица беше представлението „Любовникът“, в което си партнират. Те обаче успяха да си откраднат време за целувки край Айфеловата кула.

Попфолк певицата Райна пое на екзотична екскурзия. Изпълнителката на „Зле те чувам“ замина за Малдивите. Там тя отиде в компанията на своята половинка - ММА боеца Валери Тюлеков, на когото е кака с десет години.

Наскоро колежката й

Преслава се порадва на морските вълни в компанията на дъщеричката си Паола.

Певицата сподели в социалните мрежи снимка от плажа, на която се вижда как храни момиченцето. Тя уточни, че това е първото море на бебето. Звездата на „Пайнер“ заложи на родното Черноморие. Преди седмица риалити младоженците Алекс и Дани Петканови също поляха дебюта на сина си Габриел на плажа.

Актьорът

Наум Шопов-младши и годеницата му Теа Минкова се отдадоха на дълга почивка на остров Тасос.

От там те издадоха и че ще стават родители. Звездата от медицинската драма "Откраднат живот" качи в социалните мрежи кадър, на който той и любимата му позират на плажа със снимка от видеозона на бъдещата си рожба. "Ще си имаме бебе! Преди седем години се влюбих в това момиче и тогава още знаех, че искам тя да е майка на децата ми. Най-накрая си материализираме любовта. Обичам ги", написа момчето, което има медицински ценз и в реалния живот. Теа издаде още, че е бременна от "четири-пет" месеца. Бебето ще се появи на бял свят в края на годината. Що се отнася до пола - той още не е известен дори на младите родители.