Къде и кога няма да има вода в София на 14 септември?

Къде и кога няма да има вода в София на 14 септември?

На 14 септември 2018 г. (петък), във връзка с превключване на уличен водопровод на ул. „Самодивско изворче“, жк. „Разсадника – Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Самодивско изворче“ от ул. „Алеко Туранджа“ до бул. „Възкресение“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Самодивско изворче“ на ъгъла с ул. „Алеко Туранджа“.
 
На 14 септември 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Сливница“, кв. „Модерно предградие“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
бул. „Сливница“ от ул. „Адам Мицкевич“ до ул. „Стефан Дуньов“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Сливница“ на кръстовището с ул. „Стефан Дуньов“.
 
На 14 септември 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Александър Стамболийски“, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: 

ул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Христо Смирненски“ до ул. „Александър Стамболийски“ №107
ул. „Захари Стоянов“, ул. „Георги  Бенковски“ и ул. „Родина“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Александър Стамболийски“ №90.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Назад

ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.