0

К азахстански културист обяви, че е предложил брак на секс куклата си Марго, към която се отнася като към истинска жена, пише 9gag.com.

Казахстански културист обяви, че е предложил брак на секс куклата си Марго, към която се отнася като към истинска жена, пише 9gag.com.

Юри Толочко и пластмасовата му приятелка са във връзка от осем месеца, а предложението дошло, след като Толочко завел Марго да се подложи на “козметична хирургия”. Причината е, че той искал да се справи с някои несигурности за външния ѝ вид, които възникнаха, когато любовната им история бе споделена от медиите по цял свят.

„Когато представих нейната снимка на света, имаше много критики и тя започна да развива комплекси, така че решихме да се обърнем към пластичната хирургия“, каза мъжът, цитиран от „New York Post“.

Двойката се срещнала за първи път в бар. Толочко разказва, че спасил Марго от млад мъж, който се отнасял зле с нея. После двамата станали неразделни.

Пред Central European News заяви: „Тя не може да ходи сама, нуждае се от помощ. Марго не знае как да готви, но обича грузинската кухня. Любимото ѝ ястие е „хинкали“. И се кълне, че приятелката му има нежна душа.

Културистът управлява страница в Instagram на Марго, в която документира срещите им. Той дори твърди, че е намерил работа на секс куклата като сервитьорка в местен бар.

Датата на сватбата все още не е обявена публично.