КСБ отново с вицепрезидент на Европейската федерация на строителната индустрия (FIEC)

КСБ отново с вицепрезидент на Европейската федерация на строителната индустрия (FIEC)

Инж. Любомир Качамаков беше преизбран за втори мандат за вицепрезидент на FIEC единодушно с 310 гласа, съобщиха от Камарата на строителите в България (КСБ). Това се случи по време на първото в историята на организацията виртуално Общо събрание.

Върховният форум на FIEC събра представители от 32 национални федерации членки от 26 страни. Той е председател на Областното представителство на Камарата в София.

Инж. Качамаков ще представлява и през втория си мандат интересите на групата държави от Централна и Източна Европа, в която освен България влизат и Унгария, Хърватска, Румъния, Словения, Словакия, Чехия, Естония, Литва, Латвия и Украйна.

Като вицепрезидент на FIEC инж. Качамаков запазва ресора си „Малки и средни предприятия“.

По време на Общото събрание на Европейската федерация бе гласувано и освобождаването на досегашния президент Кйетил Тонинг, представляващ Норвежката федерация, поради изтичане на мандата и встъпването в длъжност на Томас Бауер, представител на Строителната федерация на Федерална република Германия, като нов президент на организацията.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.